MLADA I LIJEPA ŽRTVA

JEZA U POPOVAČI Bolničar silovao bolesnicu u Psihijatrijskoj bolnici! Dobio manje od 4 godine zatvora!

Nije se uspjela obraniti, silovatelj je snažan, ogroman, težak preko 100 kg. Njene krikove nitko nije čuo
 Goran Mehkek / CROPIX

SISAK - Bivši bolničar u Psihijatrijskoj bolnici 'Dr. Ivan Barbot' u Popovači T. Š. (32) osuđen je na Županijskom sudu u Sisku na kaznu zatvora od tri godine i šest mjeseci.

Proglašen je krivim za silovanje 28.godišnje pacijentice bolnice koje se dogodilo 20. veljače 2011. godine u sobi 1 odjela 8B bolnice u Popovači. Kako je utvrđeno tijekom suđenja, žrtva silovanja nalazila se u bolnici u Popovači na liječenju od alkoholizma.

Mlada i lijepa privukla je pažnju bolničara T. Š., koji ju je oblijetao, napastvovao i stalno nagovarao na seks. Ona ga je odbijala, s čim se on nije mogao pomiriti. Navedenog dana pozvao ju je u sobu 1 odjela 8B da mu nešto pomogne raditi. Ne sluteći što je on isplanirao krenula je za njim. Kada su došli u sobu, primio ju je za ruke, te na silu uvukao u kupaonicu, gdje ju je pritisnuo uz zid, skinuo i na silu imao s njom odnos.

Ona se bezuspješno branila, vičući da prekine. Pokušala ga je odgurnuti od sebe, udarala ga nogama i rukama, no, obraniti se nije uspjela jer je silovatelj vrlo snažan, ogroman čovjek, težak preko stotinu kilograma. Njene krikove nitko nije čuo.

Silovana pacijentica bolnice, koju je silovao bolničar koji je trebao skrbiti o bolničkim pacijentima, prijavila je silovanje.

Odmah potom, silovatelj je otišao na bolovanje, te je sporazumno raskinuo radni odnos s bolnicom u Popovači.

Na relativno blagu kaznu utjecala je činjenica da je silovatelj oženjen, otac troje male djece od devet mjeseci, te dvije i četiri godine. Jedno od troje djece je iz vanbračne veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 23:36