CRNA NOĆ U ZAGREBU

Još jedan napad u nizu: Četiri huligana pretukli vozača ZET-a i oštetili autobus

Vozaču je zbog zadobivenih ozlijeda pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Sveti duh
 Goran Mehkek / CROPIX

Četiri osobe napale su vozača autobusa zagrebačkog ZET-a Davora B. jutros u 04.30 sati u Ilici. Vozaču je zbog zadobivenih ozlijeda pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Sveti duh, a kako neslužbeno doznajemo nakon obrade pušten je na kućnu njegu. Osim vozača nasilnici su oštetili i autobus. Policija obavlja očevid, nakon čega će dati detalje događaja.

Kako nesluzbeno doznajemo vozač je zadobio lakše ozlijede poput hematoma i ogrebotina po licu. Događaj je potvrdio i glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić koji kaže kako oštro osuđuju napad.

- Skupina mlađih osoba napala je rano jutros, oko 04.30 vozača (38) autobusne linije 172 u Ilici kod Vrapčanske u smjeru Črnomerca. Vozač je zadobio tjelesne ozlijede te je kolima hitne pomoći prevezen u KB Sveti Duh. Prema prvim informacijama fizičkom napadu prethodio je verbalni - kaže Jurić.

Nakon što su mladići nisu uspjeli ući u autobus koji nije prevozio putnike sačekali su redovnu liniju te najprije verbalno, a zati i fizički napali vozača. Kako doznajemo počinitelji su privedeni i identificirani, a riječ je o tri maloljetnika i jednom mlađem punoljetniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:39