DRAMA NA ŠKURINJU

Jutarnja tragedija u Rijeci: Dvojica muškarca se sukobila, obojica su preminula u bolnici

Muškarci stari 44 i 38 godina koji su se sukobili u zgradi na Škurinju, od posljedica teškog ozlijeđivanja umrli u bolnici

Ilustracija, policija

 Matija Djanjesic/Cropix/Cropix

Sukob dvojice muškaraca rezultirao je smrću obojice. Nemili događaj zbio se, prema zaprimljenoj dojavi policiji, rano jutros u stambenom objektu na području riječkog Škurinja.

Policiji je, naime, dojavljeno da su dvije osobe ozlijeđene, a kako je utvrđeno radi se o dvojci muškaraca starih 44 i 38 godina.

- Na mjestu događaja policija je obavila očevid. Prema dosad utvrđenom, tijekom međusobnog sukoba jedan od preminulih muškaraca nanio je više ozljeda drugome, a potom je ozlijedio sebe. Zbog zadobivenih ozljeda obojica su prevezena u KBC Rijeka, gdje su naknadno preminuli. Sva prikupljena saznanja o ovom događaju policija će dostaviti nadležnom državnom odvjetništvu - kažu kratko iz PU primorsko-goranske.

Nije poznato jesu li u međuvremenu od ozlijeđenih muškaraca uspjeli doznati ikakve pojedinosti kao niti tko je svjedočio obračunu. Tijela preminulih su prevezena na obdukciju na odjel patologije riječke bolnice kako bi se utvrdile sve okolnosti, a kriminalisti obavljaju razgovore sa svjedocima, skupljaju dokaze...

Sudeći prema dosad prikupljenim informacijama, slučaj će biti okarakteriziran kao ubojstvo i samoubojstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 04:52