TRAGIČNA NESREĆA

Kod Crikvenice poginuo mladić na motoru: Pripiti 45-godišnjak skrenuo je u suprotnu traku i frontalno se zabio u njega

Stradali motociklist vozio je prije stjecanja prava za upravljanjem

Arhivska fotografija

 Niksa Stipanicev/Cropix/Cropix

Zbog pripitog 45-godišnjeg vozača automobila koji se jučer predvečer, dok se vozio kroz Grižane-Belgrad, nije držao svoje prometne trake već je završio u onoj za vozila iz suprotnog smjera, život je izgubio mladić koji je, pak, po drugoj osnovi bio u prekršaju. Prema policijskom izvješću nakon provedenog očevida koji je trajao do ponoći, utvrđeno je da je 45-godišnjak sa 0.70 promila alkohola u krvi vozio se navedenom dionicom te je oko 18.15 sati prešao na suprotni kolnički trak te se frontalno sudario sa motociklom.

Policija je pritom utvrdila i da je stradali motociklist vozio prije stjecanja prava za upravljanjem te da je na njegovu motociklu u lipnju 2021. isteklo osiguranje, a i prometna dozvola mu je bila nevažeća.

- Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći mladić je preminuo na mjestu prometne nesreće. Nad 45-godišnjim vozačem osobnog vozila u tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu - zaključili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:22