ISTRAGA SE NASTAVLJA

Kod Đakova u kanalu pronađen auto, u njemu je bilo tijelo muškarca; Policija: Aktivirana je eksplozivna naprava!

Tijelo smrtno stradalog muškarca je prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na Odjel patologije gdje će se obaviti obdukcija

Policija, ilustracija

 Cropix

Mrtva muška osoba pronađena je jutros u autu, koji se nalazio u kanalu uz cestu Budrovci - Đurđanci.

‘Jutros u 6,15 sati zaprimili smo dojavu da se između Budrovaca i Đurđanaca nalazi vozilo u kanalu. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja zatečeno je vozilo i u njemu mrtva muška osoba. Na mjestu događaja slijedi obavljanje očevida. Državna cesta 46 između Budrovaca i Đurđanaca od 6,30 sati bila je zatvorena za sav promet‘.

To je bila inicijalna obavijest iz PU osječko-baranjske. Nakon dovršetka očevida oglasili su se s novim priopćenjem:

‘Obavljenim očevidom policijskih službenika Policijske uprave osječko-baranjske, u suradnji sa zamjenicom županijskog državnog odvjetnika u Osijeku i policijskim službenikom za protueksplozijsku zaštitu Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek, utvrđeno je da je u vozilu došlo do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave. Tijelo smrtno stradalog muškarca je prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na Odjel patologije gdje će se obaviti obdukcija.

Nastavlja se daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti navedenog događaja, a o čemu ćemo nakon završetka pravovremeno izvijestiti javnost‘, napisali su u PU osječko-baranjskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:33