POLICIJA NA TERENU

KRVOPROLIĆE NA PARKIRALIŠTU TRGOVAČKOG CENTRA KOD VARAŽDINA U autu našli mrtvog muškarca i ženu: 'Oboje su ubijeni vatrenim oružjem'

 Željko Hajdinjak / HANZA MEDIA

U automobilu koji je bio parkiran na parkiralištu trgovačkog centra Kitro u mjestu Nedeljanec kraj Varaždina u subotu rano ujutro pronađena su mrtva tijela muške i ženske osobe.

Utvrđeno je da se radi u muškarcu starom 41 godinu i djevojci staroj 23 godine, a uzrok smrti su ubojstvo i samoubojstvo vatrenim oružjem.

Varaždinska policija u subotu u 6.45 sati primila je dojavu iz Zavoda za hitnu medicinu da su im građani dojavili da se u automobilu na parkiralištu trgovačkog centra u Nedeljancu nalaze dvije mrtve osobe. Dolaskom do mjesta događaja, policajci su utvrdili da se u automobilu nalaze muškarac (41) i djevojka (23) koji su preminuli nasilnim putem. Očevidom koji su policajci obavili u suradnji s Državnim odvjetništvom, utvrđeno je da je muškarac vatrenim oružjem usmrtio djevojku, a zatim i sebe. Okolnosti događaja još uvijek se utvrđuju.

Trgovina Kitro normalno radi, ali je dio parkirališta policija zatvorila, javljaju Varaždinske vijesti.

Zaposlenice Kitroa su u suzama, no s novinarima nisu htjele razgovarati. Mještani Nedeljanca zasad nemaju saznanja što se dogodilo u njihovom susjedstvu...

Očevid je u tijeku, a na teren je izašao i Miljenko Babić iz Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:43