KRAĐA U VIKENDICI

Lopovi ukrali posuđe i ribolovnu opremu, iz ribnjaka ulovili i ukrali desetak ukrasnih ribica

Trojica avanturista i ljubitelja ribičije kazneno su prijavljeni za tešku krađu koja je proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu

Ilustrativna fotografija

 Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Kad je 63-godišnji vlasnik vikendice u predjelu zvanom Štuk nedaleko Palinovca došao na svoje imanje krajem prošlog mjeseca, ostao je zaprepašten zatečenim stanjem. Osim što mu je iz ormara vikendice ukradeno razno posuđe, iz ostave riblja hrana ali i razna ribolovna oprema, odlaskom do ribnjaka u dvorištu imanja uočio je i da mu fale ribe - deset ukrasnih ribica Koi šarana je doslovno ‘ishlapilo‘. Šteta? Vlasnik procjenjuje na oko 200 eura.

O svemu je obavijestio policiju kojoj nije dugo trebalo da locira neželjene posjetitelje njegova imanja. Riječ je o trojici prijatelja starih 17, 18 i 19 godina s područja Male Subotice kod kojih su preloški policajci pronašli dio ukradenih stvari te ih vratili vlasniku. Trojica avanturista i ljubitelja ribičije kazneno su prijavljeni za tešku krađu koja je proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:10