DRAMA U SPLITU

Majka i sin fizički napali policajce

Zagreb, 181009.Britanski trg.Prosvjed stanara Pantovcaka te okolnih ulica poradi lose organizacije parkiranja Zagrebparkinga.Stanari prosvjeduju jer odnedavno nemaju dovoljno mjesta za praking u spomenutoj ulici, te stoga mjesto za svoj automobil traze u ostalim ulicama, neposredno uz Pantovcak.Na fotografiji: policajac koji je upucen na mjesto prosvjeda, uzima osobne podatke jednog od prosvjednika.Foto: Vjekoslav Skledar / CROPIX
 Vjekoslav Skledar/CROPIX

Po dolasku policijskih službenika PU Splitsko-dalmatinske na intervenciju zbog dojave o obiteljskom nasilju na jednoj splitskoj adresi, u petak oko 15.45 sati, došlo je do napada na službene osobe, javlja Slobodna Dalmacija .

Kako se doznaje od policije, 42-godišnjak je prijetio i odgurivao policijskog službenika, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile. U trenutku postupanja prema 42-godišnjaku, policijske službenike je tjelesno napala njegova 77-godišnja majka, udarajući ih rukama, pri čemu je policijska službenica zadobila lakše ozljede lica.

I majka i sin su uhićeni, te je nad njima obavljeno kriminalističko istraživanje. Protiv 77-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Napad na službenu osobu“, a protiv 42-godišnjaka zbog sumnje u kazneno djelo „Prisila prema službenoj osobi“. Dovedeni su pritvorskom nadzorniku, javlja Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 14:16