NESREĆA U KRAPINSKIM TOPLICAMA

MLADIĆ U INVALIDSKIM KOLICIMA OPEČEN U POŽARU KOJI JE ZAHVATIO OČEVU VILU Otac ga je u posljednji tren spasio!

Ilustracija
 Arhiva / Marko Gracin / CROPIX

Mladić u invalidskim kolicima opečen je u požaru koji je buknuo u jednom od apartmana u prizemlju Ville Split u Krapinskim Toplicama, malog obiteljskog turističkog objekta u kojem se iznajmljuje nekoliko apartmana i soba, jutros negdje iza 8 sati.

Vatrogasci Zagorske javne vatrogasne postrojbe i DVD-a Krapinske Toplice, koji su ugasili požar, rekli su da je prije njih na mjesto događaja stigla Hitna pomoć, obzirom da se u apartmanu u prizemlju, u kojem je požar buknuo, nalazio invalid u kolicima, sin vlasnika Ville Split. Riječ je o mladiću za kojeg su nam rekli da ima negdje između 23 i 27 godina, piše Zagorje.com.

Kako su ispričali, navodno je upravo otac izvukao sina invalida iz plamtećeg apartmana, a u trenutku kad su stigli vatrogasci, djelatnici Hitne pomoći već su mu pružali pomoć te ga potom odvezli u Opću bolnicu Zabok gdje se još uvijek nalazi.

Obzirom da je požar buknuo u jednom apartmanu u prizemlju, od velike temperature rastopila su se i izgorjela sva vrata u prizemlju, koje je potom kompletno uništeno, dok je na katu nastala tek šteta zbog dima.

Vatrogasci ne znaju koji je uzrok požara, no rekli su nam da su neki od mogućih uzroka ili kvar na elektroinstalacijama ili pak kvar na sustavu grijanja na plin.

Policijski inspektori tek trebaju utvrditi uzrok požara i nikakvih službenih informacija još nema, piše Zagorje.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:35