PAO U TREBINJU

Mučni detalji drame: Danima ju je držao zatočenu u apartmanu, nije smjela izaći, a on se drogirao i tukao je...

U objektu su pronađena 22 g supstancije koja podsjeća na heroin te 32,5 g biljne materije koja podsjeća na marihuanu

Privođenje osumnjičenog otmičara iz Dubrovnika

 Atv/

Djevojka koju je u Dubrovniku oteo Korčulanin I.S. (24) i prevezao je preko granice u BiH prebačena je u trebinjsku bolnicu gdje joj je ukazana liječnička pomoć, doznaje TrebinjeLive.info.

Djevojka (31) ima manje tjelesne ozljede u predjelu prsnog koša i u tijeku je detaljan medicinski pregled u tom gradu u BiH.

Djevojka ima tjelesne povrede u predjelu prsnog koša ali je odbila daljnju hospitalizaciju kako bi se vratila u Dubrovnik.

Korčulanin i djevojka koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije, prešli su državne granice između BiH i Hrvatske u subotu, 11. studenog i tada navodno ništa nije ukazivalo da je riječ o otmici.

Kako piše spomenuti internetski portal, nakon što su stigli u Trebinje, iznajmili su privatni apartman u naselju Gorica. Što se događalo u tom smještaju od subote do utorka, još uvijek se utvrđuje.

Djevojka je navela kako joj 24-godišnjak nije dopuštao da napusti unajmljeni apartman. Nakon što je trebinjsku policiju kontaktirala Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, brzom reakcijom priveli su osumnjičenog momka na kriminalističku obradu.

U objektu u kojem je uhićen, pronađena su 22 grama supstancije koja izgledom podsjeća na heroin te 32,5 grama biljne materije koja podsjeća na marihuanu.

Dežurni tužitelj odnosno državni odvjetnik uhićenog Dalmatinca tereti za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode i zlouporaba opojnih droga, doznaje TrebinjeLive.info.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:38