MASKIRNI PREPAD

Naoružani razbojnici opljačkali Zagrebačku banku u Dubravi!

Zagreb, 100311.Zagrebacka banka, Koledinecka.Oko 18 sati trojca naoruzanih pljackasa upali su u poslovnicu u Koledineckoji i odnjeli nepoznatu kolicinu novca. Nema ozlijedjenih osoba. Na fotografiji: Ocevid je u tijeku.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

ZAGREB - Dvije oružane pljačke dogodile su se na području Zagreba, a količina otuđenog novca zasad ostaje nepoznata.

Prvo su dvojica pljačkaša, maskirana 'fantomkama' i naoružana pištoljima, nešto iza šest sati ujutro na području Kašine zaustavila poštanski kombi i nakon prijetnji zaposlenicima pobjegli s pet vreća novca i dokumenata.

Zanimljivo, prilikom pljačke u Kašini policija je poklušala blokirat cestu prema Zagrebu, međutim pljačkaši koji su bježali na motoru u međuvremenu su se prebacili u crni Audi i prilikom bijega uspjeli izgurati policijsko vozilo u jarak , prilikom čega je ozlijeđen policajac koji je automobil i vozio.

Oko 18 sati, trojica naoružanih, i zaad nepoznatih muškaraca, također uz prijetnje vaternim oružjem, upala su u poslovnicu Zagrebačke banke u Koledinečkoj ulici u Dubravi. Očevid pljače je trajao do kasno u noć pa nije poznato koliko su novca lopovi otuđili, ali zna se da u oba prepada nije ispaljen niti jedan metak, niti je itko od zaposlenika ozlijeđen.

Također je zanimljivo što se i u utorak za vrijeme prosvjeda dogodio i oružani prepad u pošti u Prečkom , zbog čega se sumnja da razbojnici koriste fokusiranost policije na prosvjednike kako bi se domogli novca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 07:28