KAOS U SUĆURCU

Našli ga s 32 kilograma marihuane, dao se u bijeg i srušio košnice, uslijedio je dar-mar: ‘Najgore su prošli policajci‘

Kod Splita uhićen mladić s 32 kilograma marihuane, u bijegu je pred inspektorima prevrnuo košnice koje su izletjele van

Policijsko privođenje/Ilustracija

 Mario Pušić/

S više od 32 kilograma marihuane u Kaštel Sućurcu je u srijedu uhićen 29-godišnjak koji je pokušao pobjeći inspektorima Službe kriminaliteta droga. Nije daleko stigao.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija iz PU splitsko-dalmatinske, spomenuti 29-godišnjak je na području Kaštela, na travnatoj površini, zatečen kraj osobnog vozila. Kada je uočio policijske službenike iz vozila je odbacio tri PVC vreće te pokušao pobjeći, ali je sustignut i uhićen od strane policijskih službenika.

Utvrđeno je da se u vrećama nalazi 34 PVC paketa s ukupno 32 kilograma i 399 grama marihuane koji su oduzeti od 29-godišnjaka. No, u službenoj informaciji nije navedeno da su se u potjeru za dilerom umiješale i pčele.

Tijekom bijega 29-godišnjak je prevrnuo na livadi nekoliko košnica pa su pčele nasrnule na njega. Inspektori su polegli preko 29-godišnjaka ne bi li ga makar donekle zaštitili od uboda.

Policajci dobili antialergijske injekcije

U konačnici su pčele izbole i njega i policajce, koji su dobili većinu uboda. Mladiću nije bila potrebna liječnička pomoć dok su policajci dobili antialergijske injekcije.

U konačnici su svi zadihani i natečeni završili u službenim prostorijama PU splitsko-dalmatinske. Ubodi pčele nisu spriječili inspektore da dovrše su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Kod njega je nađeno i više mobitela te veći iznos novca. Uz kaznenu prijavu 29-godišnjak se privodi pritvorskom nadzorniku, javili su iz policije. Nakon toga će ga ispitati na Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 20:29