IZAZVAO TRAGEDIJU

Našli vozača bijelog kampera koji je skrivio smrt dvojice radnika na obilaznici!

 Admir Buljubašić / CROPIX

Zagrebačka policija pronašla je vozača bijelog kampera koji je 20. listopada skrivio prometnu nesreću kod čvora Kosnica u kojoj su poginula dva radnika Hrvatskih autocesta, Miro Radan (46) i Željko Trupeljak (59).

TRAGEDIJA NA OBILAZNICI Automobilom pokosio dvojicu radnika, treći teže ozlijeđen!

Riječ je o 69-godišnjem njemačkom državljaninu K. D. R. koji je te subote oko 18.30 sati iz nepoznatog razloga iznenada skrenuo u prometnu traku u kojoj se nalazio Golf. Kako bi izbjegao sudar, vozač Golfa je naglo zakočio i odletio u zaustavnu traku na kojoj su tri radnika HAC-a mijenjala gumu na kamionu za ophodnju autoceste.

SMRT NA OBILAZNICI Policija: 'Tragamo za kamperom koji je skrivio nesreću. Očevici, javite se!'

Miro Radan i Željko Trupeljak preminuli su na mjestu nesreće, a treći radnik J. G. (54) s lakšim je tjelesnim ozljedama prevezen u KB Dubrava. Budući da je policija raspolagala opisom vozila koje je skrivilo prometnu nesreću, vozač kampera zaustavljen je na granici. Kako neslužbeno doznajemo, policajcima je izjavio kako uopće nije znao da se dogodila prometna nesreća i da je samo čuo da mu je netko potrubio.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće predano je Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:37