NOVI NAPAD

NASTAVLJA SE IŽIVLJAVANJE NAD NOGOMETNIM SUCEM Došao suditi na humanitarnu utakmicu u Mostaru, a vraća se s automobilom išaranim poznatim parolama

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.04.2017. u 14:05

Ronald Goršić / HANZA MEDIA

Nogometnom sucu Bruni Mariću "svijet je postao tijesan", nakon što je napadnnut u Podstrani pored Splita novu je neugodnost doživio u Mostaru, piše Slobodna Dalmacija. Naime sa kolegom Ivanom Bebekom sudio je (po pola poluvremena) na Humanitarnoj utakmici za Studentski dom na kojem su igrale poznate zvijezde iz Hrvatske i BiH podijeljene u dvije momčadi na parkiralištu ga je dočekao išaran automobil marke Škoda parolama protiv HNS-a.

Zaludu što je Marić donio i nagrade za lutriju, odazvao se iznimno humanom činu, prikupiti novac za izgradnju studentskoga doma za siromašne studente u Mostaru, te pučku kuhinju i druge sadržaje, doživio je novu neugodnost.

Ovo definitivno nema poveznice sa nogometom i navijanjem, ovakav je čin isključivo vandalizam koji se svakako treba osuditi. Bez obzira na sve i Bruni Mariću je definitivno najteže, gdje god krene postao je "meta" iživljavanja.

ELIPSO

Izdvajamo