BURNE NOĆI U SPLITU

Nespretni turisti: Njemica pala kroz prozor apartmana, Šveđanin dobio batine

SPLIT - Teže tjelesne ozljede zadobila je njemačka državljanka u prvom satu subote u Splitu, kada je pala kroz prozor apartmana, rečeno je danas u splitskoj policiji.

Ona je u 1,20 sati pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima pala s prozora apartmana u kojem je odsjela kao turistica, a nalazi se u središtu Splita.

Prilikom pada Njemica (52) je zadobila prijelom petne kosti i kralješka, što je okarakterizirano kao teža tjelesna ozljeda.

Policija je izjavila kako utvrđuje sve okolnosti toga događaja, baš kao i onoga koji se dogodio u petak oko 8 sati, kada je u Klinički bolnički centar (KBC) Split liječničku pomoć zatražio 30-godišnji švedski državljanin, koji je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Dan ranije, Šveđanin Jimmy A. (30) zatražio je liječničku pomoć jer je zadobio prijelom nosne kosti te udarac u glavu i prsište. Te ozljede se tretiraju kao lake, a Šveđanin je imao alkohola u sebi više od jedan promil, javlja Slobodna Dalmacija.

Policija istražuje njegove navode da je nakon boravaka u jednom disco klubu u Splitu stopirao vozilo u kojem su bila dvojica muškaraca. Šveđanin tvrdi da su ga oni napali te mu ukrali ručni sat. Njemu su oni potpuno nepoznati pa to policiji otežava traženje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 23:13