OTEŽAN PROMET

NESREĆA NA MAGISTRALI Zbog prometne zatvorena D8 između Crikvenice i Selca

Kapela, 281109.Teska prometna nesreca u kojoj su dvije osobe smrtno stradale dogodila se na D8 predio Kapela izmedju Vodica i Pirovca. Do nesrece je doslo kad je kombi VW presao u suprotni prometni trak i udario u Rover ST oznaka na kojeg je potom naletio Volvo. Ocevid je u tijeku. Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Nikša Stipaničev / CROPIX

ZAGREB - Zbog prometne nesreće zatvorena je dionica Jadranske magistrale (D8) između Crikvenice i Selca, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

U Gorskom kotaru normaliziran je promet na većini cesta, no i dalje na pojedinim dionicama postoji opasnost otpadanja granja i odrona. Za sav promet još su zatvorene dionice državnih cesta u Gorskom kotaru: D3 Sopač-Gornje Jelenje, D32 GP Prezid-Parg-Delnice i D42 Stubica-Vrbovsko-Ljubošina.

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila.

Za sav promet, zbog poledice, zatvoreni su granični prijelazi Prezid I i Zamost u Gorskom kotaru.

U Republici Sloveniji, ovaj vikend nema zabrane prometa za teretna vozila, koja se inače primjenjuje praznicima, blagdanima i nedjeljom (8. veljače je slovenski kulturni praznik-Prešernov dan).

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Valbiska-Lopar i katamaranske Novalja-Rab-Rijeka, Split-Hvar-Korčula i Split-Hvar-Vela Luka-Ubli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:10