LJUBAV BOLI

NEUZVRAĆENA LJUBAV U TRIBUNJU Muškarac je danima pokušavao zavesti ženu, a kad nije dobio što je tražio, demolirao joj je automobil!

Ilustracija
 Tea Cimaš / HANZA MEDIA

Zbog nasilničkog ponašanja iz rešetaka šibenskog pritvora završio je 34-godišnji muškarac. Kriminalističko istragom utvrđeno je da je ovaj muškarac u noći s četvrtka na petak u Pirovcu kamenom razbio vjetrobransko staklo i oštetio poklopac motora na osobnom automobilu Škoda Fabia koju je povremeno koristila 33-godišnja žena, a koji je u vlasništvu njezine 31-godišnje prijateljice.

U petak, pak, u poslijepodnevnim satima u Tribunju, 34-godišnjak je fizički napao i lakše ozlijedio ovu 33-godišnjaku. Kako doznajemo, razlog nasilničkog ponašanja je neuzvraćena ljubav. Naime, ovaj muškarac već je duže vrijeme pokušavao stupiti u ljubavnu vezu, a 33-godišnja žena ga je odbila. Na kraju, ne samo da nije dobio što je tražio, već je završio u pritvoru, a protiv njega bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog kaznenih djela oštećenja tuđe stvari i nasilničkog ponašanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 07:24