NASILNIČKI ČIN

OPASNA NOĆNA VOŽNJA Lopov izudarao taksista Cammea i ukrao mu novčanik te mobitel

 Tadić/CROPIX

ZAGREB Taksistu Cammea R.G.(45) prisjela je vožnja do zagrebačkog VII.Retkovca u nedjelju u gluho doba noći, jer je postao laka meta nepoznatom muškarcu koji se od korisnika taksi usluge pretvorio u divljačkog razbojnika.

Oko 2,20 sati na stajalištu kod Dinamovog stadiona prišao mu je muškarac i sjeo u taksi vozilo ne bi li ga odvezao do Retkovca. Tijekom vožnje nije bilo dijaloga, a po dolasku na krajnje odredište dok je pokušavao ispisati račun i naplatiti vožnju, putnik je pokazao i drugo lice.

Taksistu je udario šakom u glavu rekavši mu da mu preda sve što ima. Iako mu je taksist rekao da zapravo nema ništa, lopov u to nije povjerovao već mu je uzeo novčanik i mobitel. S plijenom od 4.000 tisuće kuna nepoznati ljubitelj taksi vožnje otrčao je u noć, a prestravljeni taksist je o incidentu obavijestio policiju i nadređene.

Iz automobila su istražitelji izuzeli tragove koje je kradljivac eventualno ostavio tijekom vožnje, a hoće li mu se ući u trag i hoće li, možda, snimke kod Dinamovog stadiona pomoći u rekonstruiranju kretanja lopova, pokazat će istraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 18:44