NAPAD

OTKRIVAMO NOVE DETALJE PREMLAĆIVANJA U KARLOVCU POD VRLO ČUDNIM OKOLNOSTIMA Policija istražuje krije li se iza napada obračun...

 HANZA MEDIA

Karlovačka policija još provodi kriminalističko istraživanje kako bi otkrila tko je na Badnjak u ranim jutarnjim satima u središtu Karlovca teško pretukao 18-godišnjega Stjepana N. Premlaćivanje mladića otkriveno je pod vrlo čudnim okolnostima jer on nije prijavio sam događaj nego je ozljede prijavila bolnica koja je mladića zaprimila, nakon što mu je sljedećeg dana pozlilo.

No, zanimljivo je, mladić se na Hitnu pomoć prijavio u bolnicu u Koprivnici.

No, premda se sumnjalo da je mladić iz Koprivnice, navodno on ima prijavljenu adresu na području zagrebačkih Sesveta, tako da ostaje nejasno kako se na kraju zatekao u Koprivnici. Prema nekim spekulacijama, moguće je da se zaputio kući u Sesvete, no da je zbog ozljeda izgubio svijest.

Premda iz karlovačke policije nisu željeli davati bilo kakve pojedinosti, kako neslužbeno doznajemo, kriminalisti istražuju mogućnost da su ozljede 18-godišnjaku nanesene u obračunu koje povezuju s nogometnim navijačima. Naime, i sam mladić navodno je vrlo aktivan pripadnik BBB-a, a napadnut je u blizini Kluba navijača BBB-a u Karlovcu.

U petak navečer u Karlovcu je odigrana malonogometna utakmica između kluba Futsal Dinamo te krapinskoga Jesenja, pa se pretpostavlja da se pretučeni mladić u Karlovcu zatekao upravo zbog te utakmice. Inače klub Futsal Dinamo osnovali su navijači Dinama koji ne podržavaju trenutnu upravu i njezina “savjetnika” Zdravka Mamića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 11:22