NAKON OČEVIDA

Otkriveno što je uzrokovalo požar na grobu Ljubice Solar

Vjera Solar jučer je pri obilasku groba svoje pokojne kćeri Ljubice, ubijene 1991. u Sisku snajperskim hicem kroz prozor stana, zatekla spaljene cvjetne aranžmane

SISAK - Požar cvjetnih aranžmana na grobu Ljubice Solar, ubijene u Sisku snajperskim hitcem 1991. godine, uzrokovao je plamen iz prevrnute svijeće, izvijestila je danas policija nakon što je obavila očevid u nazočnosti majke koja je smatrala da je riječ o činu osvete.

Siščanka Vjera Solar jučer je uznemirena obavijestila udrugu Documentu te nadležne institucije da je pri obilasku groba svoje pokojne kćeri Ljubice zatekla spaljene cvjetne aranžmane. Smatrala je to grubim činom osvete za svoje višegodišnje angažiranje na pronalasku ubojica kćeri.

Nakon prijave, sisačka policija je u nazočnosti Vjere Solar obavila očevid na Gradskom groblju te danas izvijestila da je do požara došlo prevrtanjem zapaljenog lampiona na vjetru. Vosak se prolio po cvjetnim aranžmanima, što je pospješilo njihovo zapaljenje.

Ljubica Solar (19) ubijena je 1991. godine u Sisku snajperskim hicem kroz prozor svog stana. Za taj zločin još nitko nije odgovarao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:21