DIVLJAK ZA VOLANOM

Ovaj čovjek je zamalo ubio bebu na Ilici: Građani bijesni, on kaže da se ništa nije dogodilo

Ovog je vozača policija zadržala u prostorijama City Club Grilla gotovo sat vremena, a jedan od ljutih građana htio se fizički obračunati s vozačem te je vikao da ga "treba ubiti"
 Screenshot HRT

>>> NOVO 19:15 HRT je ekskluzivno objavio uznemirujuću snimku jedne od nadzornih kamera postavljenih u Ilici na kojoj se vidi dramatičan trenutak nesreće.

Uznemirujuću snimku možete pogledati na HRT-ovoj stranici .

----------------------------------

U subotu ujutro na zagrebačkoj je Ilici za dlaku izbjegnuta nova tragična nesreća u prometu.

Pijani vozač (napuhao 1,87 promila) je u Audiju A6 TDI Ilicom iz smjera trga bježao od policije te izgubio kontrolu nad vozilom. Potom je vozilom pregazio stupiće, srušio semafor, razvalio stepenicu pečenjare City Club Grill te završio na nogostupu.

Foto: Tomislav Krišto / EPH

Automobil se pritom približavao dječjim kolicima u kojima se nalazila tromjesečna beba, a samo je munjevita reakcija oca koji je gurnuo kolica spriječila tragediju. Dijete je ispalo iz kolica, ali srećom nije bilo ozlijeđeno te je u Klaićevu prevezeno na pregled.

Očevici su kazali kako je prava sreća da nitko nije poginuo, pogotovo s obzirom na nedavnu nesreću na Kvatriću u kojoj je pijani vozač, također u Audiju, ubio dvoje ljudi nakon što je pri velikoj brzini skrenuo s ceste na kolnik.

Foto: Tomislav Krišto / EPH

Ovog je vozača policija zadržala u prostorijama City Club Grilla gotovo sat vremena, a jedan od ljutih građana htio se fizički obračunati s vozačem te je vikao da ga "treba ubiti".

Gospođa Marija, koja je čula nesreću te izašla na ulicu, upitala je vozača što mu se dogodilo i je li mu pozlilo, na što je on slegnuo ramenima i kratko odvratio:

- Ništa se nije dogodilo.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:01