ZAVRŠIO U BOLNICI

Pijani vozač napravio rusvaj u Glavnoj ulici, doslovce je ugurao drugi auto u zid zgrade!

Ozlijeđeni "mladi vozač" vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, dok će se ozljede naknadno okvalificirati - kažu iz PU

Nesreća u Kuršanecu

 Pu Međimurska/

Kad je u večernjim satima subote sjedao za volan svog automobila, 21-godišnji Međimurac, kao mladi vozač, nije mario na činjenicu da je pod utjecajem alkohola i da ne smije takav voziti.

Svejedno je oko 22 sata sjeo te se vozio kroz Kuršanec i u konačnici završio ozlijeđen u bolnici.

Iz PU međimurske koja je provela očevid su utvrdili da je 21-godišnjak sa 1,18 promila alkohola u krvi vozio auto čakovečkih oznaka po Glavnoj ulici. Pritom nije prilagodio brzinu kretanja zavojima, mokrom kolniku i slaboj vidljivosti jer je bila noć.

Dolaskom do jednog zavoja, auto se zanio i završio van kolnika na travi gdje je prednjim dijelom udario u metalni oglasni znak trgovine. Vozilo se, pritom, nije zaustavilo nego je nastavilo dalje se kretati gdje je udarilo u parkirani automobil jedne lokalne tvrtke, a koji je potom odbačen prema naprijed. Tako da je to drugo vozilo o koje je udario svojim 21-godišnjak, odbačeno uslijed siline udarca u zid zgrade.

- Ozlijeđeni "mladi vozač" vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, dok će se ozljede naknadno okvalificirati - kažu iz međimurske policije koja će protiv nesavjesnog vozača, kad bude otpušen s liječenja, poduzeti određene korake u vidu sankcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:00