DRAMA U DUBROVNIKU

POKUŠAJ UBOJSTVA U KLUBU POMORACA? Vršnjaka ubo ribarskim nožem!

Ilustracija
 Nikša Duper / CROPIX

U okršaju dvojice 45-godišnjaka u Klubu pomoraca Miho Pracat, danas oko podneva, u Ulici kneza Damjana Jude, u povijesnoj jezgri Grada, jedan od njih je zadobio teške tjelesne ozljede koje, srećom, nisu opasne po život, piše Dubrovački vjesnik.

Glasnogovornica PU dubrovačko- neretvanske Andrijana Biskup nam je potvrdila kako je danas nešto prije podneva na području povijesne jezgre došlo do sukoba između dvojice muškaraca u dobi od 45 godina, od kojih je jedan ozlijeđen te su mu u Općoj bolnici Dubrovnik utvrđene teže tjelesne ozlijede, neopasne po život. Također nam je potvrdila da je drugi muškarac uhićen i da je nad njim trenutačno u tijeku kriminalističko istraživanje.

Od očevidaca koji je iz razumljivih razloga inzistirao na anonimnosti, neslužbeno smo doznali kako je ozlijeđeni zadobio ubodnu radnu ribarskim nožem u predjelu između prsišta i ramena. Navodno, riječ je o sugrađanima koji od ranije imaju neraščišćene račune. Danas ozlijeđeni sugrađanin svojedobno je navodno istukao svog napadača, te mu vratio milo za drago.

Doznaje se i kako nož nije ozlijedio ni jedan od vitalnih organa probodenog. Očekuje se kako će policija po dovršetku istrage napadača privesti dežurnom državnom odvjetniku a potom i sucu istrage koji će mu, kako se pretpostavlja, odrediti istražni zatvor u trajanju do 30 dana.
Tada će se doznati više detalja o ovom događaju kao i sama kvalifikacija kaznenog djela jer još nije utvrđeno radi li se tek o nanošenju teške tjelesne ozljede ili čak o pokušaju ubojstva, piše Dubrovački vjesnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:55