NOVI DETALJI ZLOČINA NA VOLOVČICI

POLICIJA ODBIJA KRIVICU ZA SMRT 19-GODIŠNJE DJEVOJKE 'Nije istina da ništa nismo napravili! Mi smo svaki put intervenirali kada se od nas to tražilo'

 HANZA MEDIA/Instagram

ZAGREB - Dvadesetogodišnjak koji je u srijedu navečer na Volovčici nožem ubio 19-godišnjakinju prvo je pobjegao s mjesta napada, ali se ubrzo nakon toga došao predati u policijsku postaju, a dok majka žrtve tvrdi da su osumnjičenog bezuspješno više puta prijavljivali, u policiji se doznaje da su, kao i svakom drugom slučaju postupali svaki put kad je od njih zatražena intervencija.

MAJKA UBIJENE DJEVOJKE NE DVOJI 'Režem si glavu da mi je kćer ubio D.K! Stalno je prijetio Kristini, prošle godine joj je razbio automobil...'

Djevojku s kojom je navodno ranije bio u vezi, 20-godišnji D.K. ubio je oštrim predmetom u osobnom automobilu na parkiralištu, zadavši joj više ubodnih rana kojima je na mjestu događaja podlegla.

Motivi ubojstva koje se dogodilo oko 21,30 sati u Prilazu sv. Josipa Radnika zasad su nepoznati, a neki mediji objavili su izjavu majke po kojoj je napadač bio prije par godina njezin dečko koji joj je više puta prijetio. Osumnjičeni je po pisanju medija sin zagrebačkog ugostitelja, a po izjavama žrtvine majke više puta su ga prijavljivali, ali policija nije ništa napravila.

Kad te smecari traze u nedjelju u 08:00 ujutro a ja ih posmatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetu

A post shared by David Komšić (@david___komsic) on

U policiji, međutim kažu, da su svaki put postupali kad je od njih zatražena intervencija. Neslužbeno se doznaje da su muškarca temeljem prijave 19-godišnjakinje za prijetnju prepratili 2015., kad mu je izrečena sudska zabrana približavanja žrtvi i posjećivanja određenih mjesta.

Osumnjičeni se neko vrijeme nakon ubojstva sam predao policiji, rekavši u policijskoj postaji što je napravio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:27