DRAMA KOD VARAŽDINA

Policija traga za muškarcem i ženom koji su upali u kanal Drave kod Družbinca

VARAŽDIN - Policija i vatrogasci tragaju za muškarcem (34) i ženom (32) kojima se izgubio svaki trag nakon što su u petak, oko 19,30 sati, na prostoru s južne strane mosta i derivacijskog kanala rijeke Drave kod Družbinca, uzvodno od Varaždina, iz još neutvrđenih razloga, upali su u vodu derivacijskog kanala.

S njima je bio i i da je 37-godišnji muškarac koji je uspio izaći na obalu.

Zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu naložio je očevid i poduzimanje daljnjih mjera na utvrđivanju svih okolnosti tog događaja.

Prema posljednjim informacijama iz policije, s pripadnicima Javne vatrogasne postrojbe Varaždin te drugih nadležnih službi, provode se intenzivne mjere traganja za nestalim osobama.

Neslužbeno se doznaje da se radi o pripadnicima romske nacionalne manjine.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:52