ŠTO SE DOGODILO?

Policija: Žrtva navodne otmice Igor Fehir odbio podnijeti kaznenu prijavu i obaviti liječnički pregled

Fehira su navodno prošli četvrtak otele osobe preodjevene u policajce dok je biciklirao blizu granice, a tvrdio je da im je uspio pobjeći u VIcenzi u Italiji

RIJEKA - Policijska uprava primorsko-goranska odlasila se priopćenjem o slučaju navodne otmice 24-godišnjeg Igora Fehira prema kojemu, čini se, priča o otmici pada u vodu.

"Obzirom na mladićevu izjavu, u konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom, policija je bila spremna od mladića zaprimiti kaznenu prijavu na zapisnik, a što je isti odbio. Utvrđivanje kvalifikacije mladićevih ozljeda koje su utvrđene liječničkim pregledom u zdravstvenoj ustanovi u Republici Italiji su u tijeku, obzirom da je odbio liječnički pregled u Republici Hrvatskoj", navode u policiji.

Nastavljaju da u dosadašnjem tijeku kriminalističkog istraživanja nije utvrđeno sudjelovanje uniformiranih osoba policije kod protupravnog oduzimanja slobode. protupravno oduzimanje slobode.

"Ističemo da su policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske postupali sukladno važećim propisima i ovlastima, niti u jednom trenutku ne dovodeći u pitanje bilo koji oblik ugroze mladića, štoviše štiteći njegov integritet do konačnog utvrđivanja činjenica", javljaju iz policije.

Fehira su, navodno, prošli četvrtak otele osobe preodjevene u policajce dok je biciklirao blizu granice, a tvrdio je da im je uspio pobjeći u VIcenzi u Italiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:49