NOŽ U SORAJINA DEČKA

Predao se napadač na sina Ivana Pripuza, policija će ispitati manekenke iz VIP lože vodičke Haciende

U Vodicama se danas komentiralo kako je napadaču ipak bolje da se sam javi policiji prije nego što ga nađu 'Pripuzovi dečki'

ŠIBENIK - Josip Kolobarić, kojeg sumnjiče za napad nožem na Ivana Pripuza (32) u vodičkoj Haciendi, danas se predao policiji u Vodicama. Kolobarić će u konačnici istrage postati osumnjičenik za pokušaj ubojstva sina poznatog poduzetnika, kralja otpada Petra Pripuza.

Policija sumnja da je Kolobarić u VIP loži Haciende nakon Severinina koncerta zario Pripuzu nož u tijelo. Navodno su se ozlijeđeni Ivan Pripuz i napadač Josip Kolobarić poznavali otprije.

- Ono što sada samo mogu kazati je da je danas nešto prije 15 sati u PP Vodice započeto kriminalističko straživanje koje je još uvijek u tijeku nad muškarcem koji se razinom osnovane sumnje dovodi u kontekst događaja nanošenja teških tjelesnih ozlljeda hladnim oružjem u diskoteci Hacienda - kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, te naglasila kako će najvjerojatnije sutra ujutro policijska uprava rezultate krim obrade priopćiti u svome redovitom izvješću za javnost.

Ubodeni sin Pripuza taksijem se dovezao do bolnice; Gradonačelnica: 'Sjest ćemo s vlasnicima i vidjeti kako dalje'

Po završetku kriminalističkog istraživanja Kolobarić će najvjerojatnije iz PP Vodice biti prevezen i do daljnjega zadržan u Istražnom centru Županijskog suda u Šibeniku.

Šibenskiportal.hr javlja kako će policija ispitati sve osobe koje su tijekom Severininog koncerta bili u VIP dijelu vodičkog kluba Hacienda kada je izboden 32-godišnji Zagrepčanin te koje bi kriminalistima mogle pomoći da utvrde činjenično stanje. Sporne večeri u VIP loži zabavljalo se niz osoba iz hrvatskog javnog života, između ostalih, pjevačica Antonija Šola, manekenka i voditeljica Korana Gvozdić te manekenka Kristina Bradač.

Inače, teško ozlijeđeni Ivan Pripuz danas je s Jedinice intenzivnog liječenja prebačen na Odjel kirurgije šibenske bolnice, gdje se oporavlja nakon operacije tijekom koje su mu sanirane ozljede nanesene u noći na nedjelju nožem u vodičkom klubu Hacienda.

U Vodicama se danas komentiralo kako je napadaču ipak bolje da se sam javi policiji prije nego što ga nađu “Pripuzovi dečki”. A “Pripuzovi dečki” zamijećeni su i u šibenskoj Općoj bolnici, kao i Ivanov otac Petar, no nitko nije bio raspoložen za razgovor s novinarima.

Voli ferrarije, piće i - Soraju

Ivan Pripuz se prije dvije godine spominjao u medijima nakon što se u Vukovarskoj ulici u Splitu, upravljajući crvenim ferrarijem F430, sudario s fiatom punto Tada mu je u krvi izmjereno 1,25 promila alkohola. Također, tri godine prije imao je nesreću kada se s 1,66 promila alkohola u krvi porscheom 911 zabio u policijski VW passat kod Jadranskog mosta u Zagrebu, javlja Slobodna Dalmacija .

Mediji susjedne Srbije često pišu o njemu s obzirom da je mladi Pripuz navodno u ljubavnoj vezi s sudionicom prvog regionalnog Big Brothera i Playboyevom “zečicom godine” Sorajom Vučelić. Tako se spominjalo da je Soraja za 25. rođendan u studenome prošle godine od svog dečka, “bogatog hrvatskog biznismena Ivana Pripuza”, na poklon dobila krznenu bundu s potpisom Roberta Cavallija vrijednu navodno čak 10.000 eura.

U svibnju ove godine, pak, jedan je srpski tabloid objavio da je “Soraji Vučelić upala žlica u med. Nedavno je njen dečko, hrvatski biznismen Ivan Pripuz, kupio stan u Tivtu u okviru kompleksa Porto Montenegro. Tako je starleta postala susjeda Novaka Đokovića! Proveli su nekoliko dana u novoj gajbi prije nego što su otišli u Rusiju, gde je Ivan otvorio tvrtku”, navodi se u tekstu “Scandala”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 03:54