SLUČAJ IZ 2012.

PREPOZNAJETE LI OSOBE S FOTOGRAFIJE? MOGLI BI BITI IZ HRVATSKE... Policija traži pomoć građana, ovaj muškarac pokušao je ubiti taksista!

Ministarstvo unutarnjih poslova traži pomoć građana, a zahtjev nizozemske policije, u identifikaciji muškarca, koji je je 18.11.2012. oko 18,10 u mjestu Hoek van Holland u Nizozemskoj pokušao ubiti vozača taksija.

U vrijeme događaja počinitelj je bio starosti između 20 i 25 godina, visok oko 175 cm, srednje tjelesne građe, kratke tamne kose, a bio je u društvu nepoznate ženske osobe, starosti 17 do 20 godina, sitne tjelesne građe, visine 160 do 165 cm, sa piercingom u nosu.

Za navedene osobe pribavljene su snimke video nadzora, a prikupljenim obavijestima je utvrđeno da bi se moglo raditi o osobama sa područja istočne Europe.

Snimka nadzorne kamere

Ukoliko prepoznajete osobe sa fotografija ili imate informacije koje bi mogle pomoći u njihovoj identifikaciji obavijestite policiju na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. ili na broj 192.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 23:15