STIGLI HITNA I POLICIJA

Prometna nesreća u Novom Zagrebu: Autom pokosio pješaka, hitno je prebačen u bolnicu

Nesreća se dogodila kod križanja ulica SR Njemačke i Islandske. Riječ je o dionici na kojoj često pješaci pretrčavaju kolnik
 Jutarnji list

Jutros oko 9 sati kod križanja ulice SR Njemačke s Islandskom ulicom, točnije kod novozagrebačkih naselja Sloboštine i Travnog, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, došlo je do ozljeđivanja pješaka kada je na desni suvozačev dio vjetrobranskog stakla dostavnog vozila naletio pješak nakon udarca vozila, a koji je prelazio kolnik SR Njemačke i koji je potom vozilom Hitne pomoći prevezen u KBC Rebro.

Kvalifikacija ozljeda je još uvijek nepoznata, a iz PU zagrebačke kažu da su u 9:05 dobili dojavu o nesreći kod doma umirovljenika Sveta Ana u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i pješak.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do nesreće.

Inače, riječ je o dionici na kojoj često pješaci pretrčavaju kolnik mimo obilježenog pješačkog prijelaza, a ujedno i vozači budu nepažljivi kad se na SR Njemačke uključuju iz Islandske i Ukrajinske ulice pa ne obrate dovoljnu pažnju na zeleno svjetlo za pješake.

Što je u ovom slučaju bilo policija utvrđuje, a vozač dostavnog vozila će biti podvrgnut alkotestu.

image
Jutarnji list
image
Jutarnji list
image
Jutarnji list
image
Jutarnji list
image
Jutarnji list
image
Jutarnji list
image
Jutarnji list
image
Jutarnji list
image
Jutarnji list
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:11