JAKO NESPRETNI LOPOVI

Provalili u trgovinu pa zapeli na krovu: Morali su ih skidati vatrogasci, a jedan od lopova se i ozlijedio!

Popeli su se na krov visok oko pet metara, no prilikom penjanja stariji 'spiderman' je pao i zadobio lakše ozljede, u tom trenutku naišla je policijska ophodnja
 Srećko Niketić / CROPIX

ZAGREB - Zagrebački vatrogasci skidali su u petak u gluho doba noći sa krova trgovine Diona u Katićevom prilazu u novozagrebačkom naselju Utrine dvojicu lopova kojima je policija prethodno pomrsila provalničke planove, a osim što su tom posljednjom lopovskom aktivnosti podebljali svoje krim-dosjee, jedan od njih je i lakše ozljeđen.

Kako doznajemo, stari policijski znanci M.E. (29) i Ž.C. (34) od kojih u (ne)djelima predvodi stariji prikupivši preko 50 kaznenih prijava imovinskog karaktera, odlučili su pola sata nakon ponoći provaliti u Dionu.

Popeli su se na krov visok oko pet metara, no prilikom penjanja stariji 'spiderman' je pao i zadobio lakše ozljede. No to nije omelo njegovu upornost te se vrlo brzo pridružio 29-godišnjem kompanjonu na krovu trgovine.

Međutim, u tom trenutku naišla je policijska ophodnja koja je uočila viseće goste na krovu Dione. Nakon što su im u spuštanju nesuđenih lopova pomogli vatrogasci, policajci su nad kršiteljima zakona primijenili sredstva prisile te ih odveli u policijsku postaju na obradu. Ozljeđenom provalniku lakše ozljede sanirane su u KB Sestara milosrdnica.

Inače, sporna trgovina zbog slabog sustava zaštite je laka meta osobama sa druge strane zakona pa samim time, barem jednom mjesečno, pretrpi posjete - kako provalnika tako i policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:08