KLOŠTAR PODRAVSKI

Putnički vlak naletio na automobil, jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

 Podravski list

KLOŠTAR PODRAVSKI – U stravičnoj nesreći danas oko 19.30 sati na pružnom prijelazu u Kloštru Podravskom pokraj Đurđevca u kojoj je vlak naletio na auto poginula je 20-godišnja vozačica iz Kozarevca, a dvije ženske osobe teško su ozlijeđene.

Neslužbeno smo doznali da su u autu bile četiri ženske osobe, a suvozačica je uspjela izaći iz auta prije samog naleta vlaka pa je prošla bez ozljeda. Policijski očevid je u tijeku.

-Žena koja je uspjela izaći iz auta počela je vikati pa smo odmah izašli na ulicu i vidjeli smrskani auto u grabi. Odmah smo počele izvlačiti stradale, a li za vozačicu nije bilo spasa – rekao nam je mještanin Kloštra Podravskog čija se kuća nalazi nedaleko od pružnog prijelaza na kojem se dogodila tragedija.

Darko Imbriša / Podravski list

Pružni prijelaz označen je samo Andrijinim križem, a zbog visokog raslinja uz prugu nepregledan je za vozače pa je to najvjerojatnije razlog zbog kojeg 20-godišnjakinja nije uočila da dolazi vlak. Već duže općinski čelnici bezuspješno upozoravaju Hrvatske željeznice na nužnost postavljanja rampe na mjestu na kojem se dogodila tragedija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:14