UPUCAO JE U TRBUH

RASVJETLJAVA SE MISTERIJ Policija će bivšeg muža žene koja je zadnjim atomima snage ranjena došla u karlovačku bolnicu prijaviti za pokušaj ubojstva

 Robert Fajt / CROPIX

Karlovačka policija i službeno je 36-godišnjeg muškarca osumnjičila je da je u petak u osobnom vozilu vatrenim oružjem propucao i tako teško ozlijedio 32-godišnjakinju. On je priveden pritvorskom nadzorniku te će danas biti ispitan na Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu pod sumnjom da je počinio kazneno djelo pokušaja teškog ubojstva.

Kako smo jučer izvijestili, uhićeni muškarac je njezin bivši suprug, a tragediji je prethodila njihova svađa.

Podsjetimo, ona je u petak sama zatražila pomoć liječnika karlovačke bolnice, pred ustanovu se posljednjim snagama sama uspjela dovesti. Čim su je primili shvatili su da je vrlo teško ozlijeđena vatrenim oružjem, odnosno da joj je propucana trbušna šupljina, te su je smjestili na Odjel intenzivnog liječenja, jer joj je život bio ugrožen. Odmah potom o događaju su izvijestili karlovačku policiju koja je krenula rasvjetljavati detalje tragedije.

Od nje nisu odmah dobili korisne informacije, jer je zbog teškog stanja govorila nepovezano. Osim toga, nije se mogla sjetiti detalja, kako osoba, tako ni događaja. Tijekom subote stanje joj se stabiliziralo pa je bila prisebna. Drugi razgovor s njom očito je i rezultirao uhićenjem njezina bivšeg supruga.

Stanje joj je sada stabilno i pri punoj je svijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 06:03