HLADNOKRVNO DAO GAS

RAZBOJNIČKA KRAĐA U BABINOJ GREDI Albanac (32) autom udario radnika pa pobjegao s benzinske: Uhićen je na granici

Djelatnik benzinske uočio je što se događa, istrčao pred automobil ne bi li zaustavio vozača, no ovaj na to nije ni trepnuo, već je hladnokrvno dao gas
 Željko Hajdinjak/CROPIX

BABINA GREDA - Teške tjelesne ozljede zadobio je 52-godišnji zaposlenik tvrtke INA Osijek Petrol koji je četvrtak 27. prosinca na benzinskoj postaji uz autocestu A-3 kod Babine Grede pokušao zaustaviti 32-godišnjeg albanskog državljanina, kada je uvidio da ovaj namjerava pobjeći s benzinske nakon što je u svoj automobil utočio gorivo.

Oko 13 sati na benzinsku je došao automobil kojim je upravljao 32-godišnji Albanac.

Ništa se neobično nije događalo. Vozač je izašao iz automobila i točio gorivo, no tada je umjesto da uđe u prodajni prostor INA Osijek Petrola i plati gorivo, odlučio sjesti u automobil i otići s benzinske.

Djelatnik benzinske uočio je što se događa, istrčao pred automobil ne bi li zaustavio vozača, no ovaj na to nije ni trepnuo, već je hladnokrvno dao gas, udarivši nesretnog 52-godišnjaka, koji je odbačen na beton. Vozač je nastavio svoj bijeg, prema graničnom prijelazu Bajakovo, gdje ga je i zaustavila prometna policija.

Tamo je uhićen i vrlo brzo nakon toga prepraćen u PU Vukovarsko-srijemsku na ispitivanje, a za sada je protiv njega podnesena kaznena prijava za razbojničku krađu.

Slučaj je proslijeđen Županijskom državnom odvjetništvu koje se tek treba očitovati o tome hoće li i po kojoj osnovi proširiti kaznenu prijavu protiv 32-godišnjaka s obzirom na ozljeđivanje djelatnika benzinske. U INA Osijek Petrolu nismo mogli dobiti komentar ovog incidenta, a neslužbeno doznajemo da je 52-godišnjak s iščašenim ramenom trenutno na kućnoj njezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 04:55