SMRT MIROSLAVA TUNJIĆA (17)

Saslušana trojica uhićenih zbog tragedije u Gradištu: Dvojica zadržana, vozač pušten na slobodu

Vukovar, 151110.Dvojci mladica iz Gradista koji su pretukli Miroslava Tunjica, Goran Evic (21) i Antun c (19), istrazni sudac Zupanijskog suda odredio pritvor.Na fotografiji policija izvodi mladice iz zgrade suda.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibušić / CROPIX

VUKOVAR -Trojica uhićenih nakon tragične smrti 17-godišnjeg Miroslava Tunjića u Gradištu kraj Županje, u ponedjeljak su gotovo do ponoći bili na saslušanju u istražnom centru Županijskog suda Vukovar. Privedeni su bili prije 21 sat.

Nakon saslušanja, istražni sudac Slavko Teofilović je za Gorana Evića (21) i Antuna Matkovića (19) odredio 48-satno zadržavanje zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i težine djela. Ević i Matković privedeni su uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teško ubojstvo u pokušaju i ne pružanje pomoći.

Treći uhićenik, Ivan Stapić (24) pušten je na slobodu. Riječ je o vozaču automobila koji je naletio na pretučenog 17-godišnjaka, privedenog uz prijavu za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće. Stapić je iznosio svoju obranu, dok Ević i Matković to nisu učinili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 00:02