OROBILA LUTRIJU

SERIJSKA PLJAČKAŠICA HARA NOVIM ZAGREBOM? Policija traži ženu krupnije građe

Zagreb, 221113.Nepoznati pocinitelj vatrenim je oruzjem u vecernjim satima opljackao poslovnicu Hrvatske poste na adresi 5. Poljanice 24. Na fotografiji: policijski ocevid u tijeku. Foto: Darko Tomas / CROPIX
 Darko Tomas / CROPIX

ZAGREB - Nakon dva i pol mjeseca, poslovnica Hrvatske lutrije na novozagrebačkom Meštrovićevom trgu opet se našla na meti naoružane pljačkašice!

"Daj novac" - izustila je nepoznata ženska osoba zaposlenici Hrvatske lutrije jutros oko 9 sati nakon što je u prestravljenu ženu uperila pištolj. Na mjesto događaja brzo se sjatila policija, no, uvježbana kradljivica uspjela se izgubiti u gradskoj vrevi među zgradama naselja Zapruđe. Za pretpostaviti je da je imala i pomagača koji ju je u nekoj od obližnjih ulica čekao u vozilu kako bi što brže nestala s plijenom.

Navodno je riječ o istoj ženi koja je i zadnjeg dana lanjskog studenog okoristila se za nekoliko tisuća kuna. Ako to je doista osoba koja se vratila na mjesto zločina, onda je pljačkašica jače tjelesne građe, stara između 50 i 60 godina te plave prosijede kose.

Za ženom gladnom lakog novca policija intenzivno traga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 07:14