HOROR U KAMP KUĆICI

ŠIBENSKI PODUZETNIK OPTUŽEN ZA SILOVANJE Nakon masaže nasrnuo na mladu Filipinku, a poslije joj nudio novac u zamjenu za povlačenje izjave

 Niksa Stipanicev / CROPIX

Zbog počinjenja kaznenog djela silovanja, Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je u ponedjeljak optužnicu protiv V.G., 68-godišnjeg poduzetnika iz Vodica. Protiv V.G.-a podignuta je također optužnica zbog počinjena kaznenog djela sprječavanja dokazivanja, a za ovo kazneno djelo optuženi su još 36-godišnjak i 32-godišnjak s područja Šibenika.

Okrivljeniku na teret se stavlja da je 6. travnja ove godine u kasnim večernjim satima u kamp-kućici svoga imanja na Jadriji, silovao 36-godišnju državljanku Filipina, koja je radila kao maserka u njegovom kampu. Kako se navodi u optužnici ŽDO-a, okrivljenik je od Filipinke zatražio masažu, a kad je to ona učinila, on ju je potom, u cilju da je spolno iskoristi, silovao unatoč njezinom protivljenju, opiranju i odguravanju.

Također mu se stavlja na teret da je nakon dva dana od silovanja, nagovorio dvojicu okrivljenika da u cilju spriječavanja dokazivanja u kaznenom postupku kontaktiraju silovanu Filipinku i ponude joj novac u zamjenu za povlačenje izjave koju je dala prilikom podnošenja kaznene prijave, što je ovaj dvojac i učinio, ali na koncu bez uspjeha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:03