TRAGEDIJA U ŠIBENIKU

Sin drugog tenora klape Maslina pao s četvrtog kata: Mladić (31) s terase zgrade pokušao prijeći na balkon svoje djevojke?

 Nikolina Vukovic StipaniČev / ŠIBENSKI LIST / CROPIX

ŠIBENIK - Šibenčane je u petak ujutro šokirala smrt 31-godišnjeg mladića čije je beživotno tijelo oko 6.30 sati pronašao jedan stanar u Velebitskoj ulici. Mrtvog mladića stanar je ugledao nakon što je sjeo u automobil i upalio svjetla koja su ga osvijetlila. Odmah je pozvao policiju, Hitnu pomoć i susjede. Cijelo jutro trajao je očevid, a nakon toga je Županijsko državno odvjetništvo potvrdilo da je muškarac čiji identitet nisu objavili pao sa zgrade.

Neslužbeno doznajemo da je stradali Marko Bušac, 31-godišnji sin Veljka Bušca, drugog tenora popularne klape Maslina. Kako je pao, još se utvrđuje, a u kuloarima se može čuti nekoliko verzija tragičnog događaja.

Jedna od njih je da se mladić s terase zgrade pokušao prebaciti na balkon svoje djevojke, ali je pao s četvrtog, ujedno i posljednjeg kata. Pokraj tijela ostao je komad bijelog televizijskog kabela koji je povukao za sobom, a možda mu je služio kao osiguranje pri pokušaju prelaska.

Šibenik je potresla tragična smrt mladića kojega su mnogi poznavali kao veselog i duželjubljivog, što ističu i njegovi prijatelji iz glazbenih sastava Ti Ritu Piri Pip i Duo Antiuqua. U znak žalosti i sućuti s njegovom obitelji otkazali su dogovorene nastupe

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 16:47