PROMETNA NESREĆA

Sletio s ceste i slomio ključnu kost, prije dolaska policije objašnjavao ljudima: ‘Dvaput sam kihnuo...‘

Vozač (25) navodno je slomio ključnu kost te je vozilom daruvarske Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Virovitica

Prometna nesreća u Velikim Bastajima

 Snimio čitatelj/Mojportal.hr

Vozač u dobi od 25 godina teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 10 sati u Velikim Bastajima. Kako su izvijestili iz PU bjelovarsko-bilogorske, 25-godišnjak je upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka kroz Velike Bastaje u smjeru Daruvara.

- Izlaskom iz zavoja nije se kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je kotačima zahvatio bankinu i sletio u putni jarak gdje je vozilo udarilo u prilazni most - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj i dodaju kako je 25-godišnjak u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede te je vozilom daruvarske Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Virovitica, gdje mu je pružena liječnička pomoć, piše Moj portal.

Neslužbeno doznaju da je 25-godišnjaku iz Slatine slomljena ključna kost, a nakon nesreće okupljenim mještanima navodno je rekao kako je dva puta kihnuo i onda zahvatio bankinu.

- Protiv vozača slijedi prekršajni postupak zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - kažu u policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:50