TATA HEROJ SPASIO BEBU!

Spasio djetetu život od jurećeg auta! Vozač bježao od policije s 1,87 promila alkohola

 Tomislav Krišto

Ispred jurećeg auta gurnuo kolica na prugu i spasio djetetu život! Vozač bježao od policija s 1,87 promila alkohola!

U zagrebačkoj Ilici, kod Trga francuske republike, u subotu ujutro došlo je do prometne nesreće u kojoj je samo pukom srećom i sjajnom reakcijom jednog muškarca izbjegnuta velika tragedija. Naime, jedan vozač izgubio je kontrolu nad Audijem, pregazio stupiće, srušio semafor i završio na trotoaru.

Automobil bez kontrole približavao se dječjim kolicima, a otac djeteta je u posljednji trenutak gurnuo kolica na tramvajsku prugu i tako spriječio veliku tragediju. Dijete je neozlijeđeno, čak nije ni plakalo, ali je iz preventivnih razloga prebačeno u Klaićevu bolnicu.

Fotogaleriju nesreće u Ilici možete pogledati OVDJE.

Neslužbeno doznajemo da je vozač napuhao 1,87 promila alkohola u krvi i da je prije same nesreće bježao od policije. U trenutku udara na semafor zamalo je ubio i dvoje ljudi na trotoaru koji su se bijegom u haustor spasili od fatalnog udara.

Zbog prometne nesreće tramvajski promet je u prekidu.


Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:55