NIJE IM PRVI PUT

Split: Trojica učenika osnovne škole ZAPALILI stan svoje profesorice ZBOG OCJENA IZ KEMIJE!

Trojac je benzinom polio vrata profesoričinog podstanarskog stana te su nakon što je vatra buknula pobjegli s mjesta događaja
Osijek, 141108.Jutros oko 9 sati rastrojeni ucenik I. razreda Elektrotehnicke i strojarske skole I.M. (15) napao je uciteljicu povijesti a nesluzbeno se spominje i prijetnja ubojstvom. Ucenik je po dolasku policije fizicki napao i policajca no ubrzo je savladan i prebacen u policijsku stanicu. Na slici ilustracija - maloljetni ucenici ispred iste skole skole u koju je novinarima zabranjen pristup.Foto: Igor Sambolec / CROPIX
 Igor Sambolec / CROPIX

Trojica maloljetnika, svi učenici OŠ Visoka prijavljeni su Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Splitu zbog oštećenja i uništenja tuđe stvari, javlja Slobodna Dalmacija .

Oni su u noći s ponedjeljka na utorak, nezadovoljni ocjenama iz kemije, zajednički i dogovorno krenuli u Đakovačku ulicu u blizini Radio centra gdje kao podstanarka živi njihova profesorica iz kemije Milica P.

Trojac je benzinom polio vrata profesoričinog podstanarskog stana te su nakon što je vatra buknula pobjegli s mjesta događaja.

Policajce koji su istraživali ovaj događaj šokirala je činjenica da su trojica dječaka (dva petnaestogodišnjaka i četrnaestogodišnjak) još u dva navrata napravili istu stvar, ali njihova profesorica iz samo njoj znanih razloga to nije prijavljivala policiji, piše Slobodna Dalmacija .

Milica P. samo jedan dan u tjednu radi u OŠ Visoka gdje predaje kemiju u program šest radnih sati. U školu je došla prije godinu dana,a još radi u OŠ Dobri i u OŠ Split 3.

Direktor škole ostao frapiran: Nitko nije imao jedinicu iz kemije

OŠ Visoka, Luka Čović kaže da je ostao frapiran nakon što je čuo što se dogodilo, javlja Slobodna Dalmacija.

- Nitko od te trojice učenika nije imao jedinicu iz kemije. Jedan od njih se čak plasirao na državno natjecanja u matematici i šahu. Razgovarali smo s njihovim roditeljima, a uskoro i s njima – kazao je direktor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 00:31