HOROR

STRAŠNA TRAGEDIJA UZDRMALA BiH U brvnari pored Drine u snu izgorjeli dječak (12), njegov otac i prijatelj

Ilustracija
 Zeljko Hajdinjak / HANZA MEDIA

Tri osobe uključujući jednog malodobnog dječaka smrtno su stradale u požaru koji je zahvatio vikendicu na obalama Drine u istočnoj Bosni, prenijeli su u nedjelju lokalni mediji u BiH.

Policija u mjestu Teočak na čijem se teritoriju dogodila tragedija potvrdila je kako je u subotu navečer izbio požar u drvenoj vikendici u naselju Sniježnica u kojoj su se u tom trenutku nalazili Sanel Saša Ibrahimović (41), njegov sin Vedin (12) i vlasnik objekta Safet Mehić (50).

Prema prvim nalazima istražitelja, sva trojica su vjerojatno spavala kada je izbila vatra te ih je dim ugušio. Njihova su tijela potom u požaru izgorjela.

Očevici nesreće koji su vatru primijetili iz udaljenosti tvrde kako je plamen "progutao" drvenu konstrukciju vrlo brzo pa je dvojici muškaraca i dječaku bilo nemoguće pomoći na vrijeme.

Policajci i vatrogasci koji su naknadno stigli na mjestu nesreće zatekli su samo izgorjelu konstrukciju i izgorjela trupla stradalih.

Iza Sanela Ibrahimovića ostala su još dva maloljetna sina.

Kako javlja Dnevni avaz, obitelj Ibrahimović je teška imovinskog stanja, žive u katastrofalnim uvjetima, a izuzetno hladnu zimu su preživjeli uz pomoć dobrih ljudi, prvenstveno humanitarne organizacije Hasna iz Janje, koja im je u nekoliko navrata donirala brašno i krumpir.

Također, susjedi su uputili i apel da se pomogne dječacima, koji bi u ovakvim uvjetima mogli završiti u domu za nezbrinutu djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:55