DVOSTRUKO UBOJSTVO

STRAVA KOD NOVSKEPosvađali se oko međe pa hicimaiz puške ubio brata i njegovu ženu

Prije ubojstva navodno su se žestoko posvađali i potukli, nakon čega je Jakov otišao u kuću po oružje
Drenovci, 170610.Muskarac star 50 godina ubijen je u cetvrtak ujutro u dvoristu kuce u Nazorovoj ulici 108 u Drenovcima, selu u okolici Zupanje. Ubijen je s vise hitaca iz automatskog oruzja. Smrtnosne hice u 50-godisnjaka ispalio je njegov 60-godisnji sumjestanin, i susjed. Ubojstvo se dogodilo oko 8 sati, a prema nesluzbenim saznanjima, hicima iz vatrenog oruzja prethodio je verbalni sukob dvojice muskaraca. Na fotografiji ocevidna ekipa PU vukovarsko-srijemske, utvrdjuje se okolnosti koje su dovele do ubojstva. Tijelo ubijenog.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibusic / CROPIX

NOVSKA - U četvrtak 10. srpnja nešto prije 11 sati dvije su osobe smrtno stradale u selu Voćarica pokraj Novske. Policija je priopćila kako se sumnja u nasilnu smrt, da je uhićena jedna osoba koja se dovodi u vezu s ovim zločinom, te da će se više informacija znati nakon očevida kojim rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Sisku.

Neslužbeno doznajemo da je uhićen Jakov Dabrović (61) iz Voćarica zbog osnovane sumnje da je ubio svojeg četiri godine starijeg brata Antuna i njegovu suprugu Mariju (61). Ubio ih je, kako doznajemo, iz vatrenog oružja. Braća su bila u dugogodišnjoj zavadi zbog međe, jer im imanja graniče. Prije ubojstva navodno su se žestoko posvađali i potukli, nakon čega je Jakov Dabrović otišao u kuću po oružje pa ubio svoga brata Antuna i njegovu suprugu Mariju puškom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 19:44