TEŠKA NESREĆA

STRAVA KOD PLETERNICE Autom se zabili u betonski stup, na mjestu poginule dvije maloljetnice

 Požega.eu

U noći sa subote na nedjelju oko 4,40 sati u Resniku kod Pleternice u Požeško-slavonskoj županiji došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile dvije 15-godišnjakinje s čaglinskog područja.

Kako neslužbeno doznaje portal Požega.eu, u vozilu se nalazilo četvero putnika, tri djevojčice i jedan mladić koji je upravljao vozilom. Mladić je, kako se doznaje, vozio iz pravca Pleternice prema Buku te je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i zabio se u betonski stup javne rasvjete.

Prema riječima očevidaca, dvije su djevojčice na mjestu poginule, dok su vozač i jedna suputnica prevezeni u požešku bolnicu.

požega.eu

Prema riječima dežurnog kirurga, traumatologa prim. dr. Drage Gašpara, vozač koji je sudjelovao u prometnoj nesreći zadržan je na liječenju dok je suputnica koja je bila u vozilu nakon liječničkog pregleda puštena na kućnu njegu.

Mještani Čaglina i okolice su u šoku i nevjerici od koji su neki rekli da su u vozilu bile dvije sestre, njihova prijateljica i dečko od jedne djevojke koji je upravljao vozilom. Jedna je sestra poginula, a druga je ostala bez ozljeda.

Cesta Pleternica-Buk-Ruševo je zatvorena za promet. Očevid je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:30