OZLIJEĐEN I KAMIONDŽIJA

STRAVIČNA NESREĆA KRAJ ZADRA U teškom sudaru s kamionom stradale majka i 5-godišnja kćerkica, liječnici im se bore za živote, u autu je bila i beba...

Ilustracija
 HANZA MEDIA

Teške tjelesne ozljede, opasne po živote, zadobila su vozačica (33) osobnog automobila splitskih registracijskih oznaka i njena petogodišnja kći, dok je jednogodišnji sin zadobio također teške tjelesne ozljede, ali se ne nalazi u životnoj opasnosti, javlja Zadarski.hr.

Do strašne nesreće došlo je u subotu ujutro oko 8 sati u mjestu Poljica Brig.

Vozačica je upravljala osobnim automobilom kada je u jednom trenutku iz još neutvrđenih razloga prešla autom preko pune crte na suprotni prometni trak kojim je naišao kamion zadarskih registeracijskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnji vozač.

Nije mogao izbjeći nailazeći automobil pa je udario kamionom u desnu bočnu stranu vozila. Uslijed strahovitog sudara došlo je do rotiranja vozila pri čemu je i vozač kamiona zadobio lakše tjelesne ozljede.

Majka petogodišnje djevojčice zadržana je na liječenju u zadarskoj bolnici, dok je kći prebačena u splitsku bolnicu gdje se liječnici bore za njen život, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 17:03