NASTAVLJENO SUĐENJE

'SUPRUGA IZ PAKLA' Sve je izmislio susjed da se domogne njezine šume?!

Ivan Š. (56) rekao je da je Antun N. i prije pokušao Ružu strpati u zatvor
 Zeljko Hajdinjak / Cropix

U nastavku suđenja Ruži Š. (51), “supruzi iz pakla”, kako su je prozvali mediji nakon što je prije tri godine optužena za pokušaj ubojstva svog supruga Ante M., jedan od svjedoka izrazio je sumnju da je kaznenu prijavu protiv nje montirao svjedok optužbe koji se želi domoći vlasništva nad njezinom šumom.

Ruža Š. optužena je da je pokušala unajmiti ubojice da ubiju njezina supruga koji je na početku suđenja istaknuo da je sam njegov brak s Ružom bio prijevara jer ga je ona namamila u matični ured da budu kumovi njenim prijateljima, a iz matičnog je ureda otišao kao oženjen čovjek.

Prisjetio se i da ga je jednom prigodom Ruža sama pokušala ubiti i to tako što ga je prvo omamila i zatim odvezla automobilom na pusto mjesto kraj Čakovca, gdje ga je izbacila iz auta i ostavila da se smrzne.

Međutim, svjedok Ivan Š. (56), koji je već jednom svjedočio u ovom slučaju u rujnu 2012. godine, u četvrtak je pred sudom izrazio sumnju da je Ruži cijeli slučaj namjestio jedan od svjedoka optužbe Antun N., i to s ciljem da se domogne šume u njezinu vlasništvu. Prisjetio se da je od Antuna N. čuo da je Ruži Š. posudio oko 2000 kuna, a da mu je ona zauzvrat dala da u njezinoj šumi posiječe drva u toj protuvrijednosti, no da je on nakon toga od nje tražio da mu prepiše vlasništvo nad cijelom šumom.

- Nakon što ona na to nije željela pristati, prijavio ju je za prijevaru, no ta je prijava bila lažna i samo se htio domoći njezine šume. Navodno ju je on prijavio i za ovo kazneno djelo koje joj se stavlja na teret, znam da je to nešto u vezi s planiranjem ubojstva njezinog muža - istaknuo je svjedok u svom iskazu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 04:33