U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI

TINEJDŽERKA SE BORI ZA ŽIVOT! Detalji nesreće u Splitu: Djevojka je na leđima nosila instrument, vozač je pokušao pobjeći, ali nije daleko stigao

 
Ilustracija
 Danijel Bartolic / HANZA MEDIA

Dvije pješakinje teško su ozlijeđene u prometnim nesrećama koje su se dogodile u Splitu i Omišu u ponedjeljak. Djevojka u dobi od 17 godina i 31-godišnja žena nalaze se u stanju životne opasnosti te su prebačene u splitsku bolnici, piše Radio Dalmacija.

U 18 sati i 5 minuta jučer u Gundulićevoj ulici u Splitu osobno vozilo oborilo je 17-godišnju pješakinju koja je zadobila teške i po život opasne ozljede. Djevojka je hitno prevezena na Hitni kirurški prijem u KBC Firule. Neslužbeno se doznaje da je 17-godišnjakinja na leđima nosila glazbeni instrument. Vozač Twinga koji ju je oborio, pobjegao je s mjesta nesreće no policija ga je ubrzo pronašla.

Druga prometna nesreća dogodila se jučer u 17.25h u Vukovarskoj ulici u Omišu. Osobno vozilo oborilo je 31-godišnju pješakinju koja je zadobila teške ozljede opasne po život. Prebačena je u splitsku bolnicu a očevid je obavilo Državno odvjetništvu uz asistenciju policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:50