KOBNA IGRA

Tragedija kod Vukovara: 12-godišnjaka usmrtio strujni udar dok se s vršnjacima igrao u blizini trafostanice

Karlovac 310708.Zbog radova na glavnoj trafostanici Dubovac, u Karlovacu ce cijelo ljeto, povremeno nestajati struje.Foto: Andreja Thomas / Cropix
 Andreja Thomas / Cropix

NOVO >>> Vukovarsko-srijemska policija izvjestila je danas o završetku očevida na mjestu nesreće, u kojoj je sinoć u Svinjarevcima na vukovarskom području od strujnog udara smrtno stradao 12- godišnji dječak.





Uzrok nesreće, koja se dogodila oko 21,35 sati je dječja igra, tijekom koje se 12-godišnjak popeo na trafostanicu u Crkvenoj ulici, došao u kontakt s električnim vodičima, što je uzrokovalo strujni udar, koji je dječaka odbacio na tlo te je na mjestu preminuo.





O događaju je izvješteno Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru.

8:21 VINKOVCI - Dvanaestogodišnji dječak smrtno je stradao od strujnog udara dok se s vršnjacima igrao u blizini trafostanice u Svinjarevcima kod Vukovara, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Prema riječima glasnogovornika vukovarsko-srijemske Policijske uprave Luke Barunčića, nekoliko djece igralo se večeras oko 21,35 sati u blizini trafostanice u Crkvenoj ulici u Svinjarevcima, te je uslijed još uvijek nepoznatih okolnosti, došlo do strujnog udara u kojem je 12-godišnjak smrtno stradao.

Na mjestu nesreće obavit će se očevid kako bi se utvrdili točni uzroci smrtnog stradavanja dječaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 04:32