SMRT U DUBINAMA

TRAGEDIJA KOD ZADRA Policija potvrdila: Nestali mladić (26) pronađen je mrtav

Tijelo 26-godišnjeg mladića iz Kukljice pronađeno je s donje strane Ugljana na dubini od 20 metara dubine između otočića Karantunić i Bisage
Split, 290111.Ove subote u Splitu odrzana je ekoloska akcija ciscenja podmorja u sklopu projekta Kalypso. Projekt je pokrenuo ronioc na dah Kristijan Curavic, a ima za cilj ocistiti hrvatsku obalu, i to konkretno kroz akcije ciscenja podmorja oko gradova na hrvatskoj obali. Realizaciju projekta Kalypso podrzala su brojna veleposlanstva, Fond za zastitu okolisa, Ministarstvo mora, Ministarstvo kulture, Institut Plavi svijet itd.Foto: Josko Ponos / CROPIX
 Josko Ponos / CROPIX

ZADAR - Policija je u nedjelju oko 9.30 sati nakon intenzivne potrage, pronašla mrtvo tijelo 26-godišnjeg mladića iz Kukljice koji se jučer nije vratio kući s ronjenja.

Njegovo je tijelo pronađeno s donje strane Ugljana na dubini od 20 metara dubine između otočića Karantunić i Bisage.

Mladić je u subotu oko 14 sati otišao na ronjenje iz mjesta Kukljica na otoku Ugljanu prema Lamjani, ali se nije navečer vratio kući.

Obitelj je alarmirala policiju koja je dojavu primila u subotu u 21.05 sati.

O dojavi je odmah upoznata Središnjica za traganje i spašavanje u Rijeci te su u traganje za nestalim uključeni policija i Lučka kapetanija. More su pretraživali i ronioci.

Pozvan je mrtvozornik koji će utvrditi točan uzrok smrti nesretnog mladića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 14:18