STRAVIČNA NESREĆA

TRAGEDIJA U KOSTRENI Djevojčica htjela pretrčati cestu preko zebre, na nju naletio auto. Vozaču od muke pozlilo, ona u bolnici preminula

 Arhiva / CROPIX

Djevojčica koja je u petak teško stradala u prometnoj nesreći u Kostreni podlegla je višestruko teškim ozljedama zadobivenim u naletu automobila, javlja Novi list .

Unatoč naporima liječnika da joj stabiliziraju život i hitnom operativnom zahvatu kojem je djevojčica podvrgnuta, u subotu ujutro preminula je u KBC-u Rijeka.

Djevojčica je stradala kao pješakinja, u trenutku kada je prelazila pješački kolnik, nadomak benzinske crpke u Kostreni. Na nju je naletjelo osobno vozilo gospićkih registarskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnji Josip N. Iz Brušana. Vozač se kretao iz smjera Rijeke u pravcu Bakra i u trenutku kada je djevojčica, koja stanuje u neposrednoj blizini, htjela pretrčati pješački prijelaz, vozilo ju je odbacilo.

Unatoč brzoj liječničkoj intervenciji Hitne pomoći dijete je podleglo ozljedama. I vozač automobila je zatražio liječničku pomoć, pozlilo mu je nakon što je vidio što je učinio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:39