UGROZIO I SUPRUGU I DIJETE

TRAGEDIJA U SLAVONSKOM BRODU Vozio ženu na porod pa autom usmrtio 23-godišnjaka

 Zoran Kusalo / CROPIX

SLAVONSKI BROD - Od posljedica teške prometne nesreće koja se preksinoć oko 21 sat dogodila u središtu Slavonskog Broda život je izgubio 23-godišnji Vjeran Zorić iz Đakova, piše Glas Slavonije.

Nesreća se dogodila dok je prelazio pješački prijelaz, a u tom trenutku je na njega naletio BMW kojim je upravljao 25-godišnjak koji je preko pune crte obilazio minibus javnog gradskog prijevoza.

Od siline udarca nesretni je pješak odbačen na vjetrobransko staklo, a potom i na drugi parkirani automobil. Na kraju je pao na tlo, zadobivši višestruke ozljede opasne za život, piše Glas Slavonije.

Kako doznaju, 25-godišnjak koji je skrivio prometnu nesreću vozio je suprugu na porod u bolnicu, a majka i dijete također su, kako se neslužbeno doznaje, bili ugroženi od posljednjica prometne nesreće, ali naposljetku je dijete rođeno zdravo te je majka dobro.

Protiv 25-godišnjaka koji je skrivio nesreću podnesena je kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljediom te mu prijeti od jedne do osam godina zatvora.

Vjeran Zorić iz Đakova pak je u Slavonskom Brodu studirao Strojarskom fakultetu, a kolege i profesori šokirani su ovom tragedijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 19:21